TOP 10 Zvířata, která se jedí za živa

2 Ústřice

Ústřice

Ústřice jsou jedním z jídel, které jí velká část populace aniž by si uvědomovala, že jsou při konzumaci stále na živu. Po rozlomení jejich skořápek jsou schopny žít ještě po nějakou dobu. Začínají umírat až poté, co jsou odděleny od jejich skořápek a proto jsou ústřice často jedeny tak, že dochází k jejich vysávání přímo z nich samotných.

Total
0
Shares
Související články
jídel
Read More

10 nejzvláštnějších jídel. Troufli byste si na ně?

Co kultura, to jiné zvyky a vkus co se jídel týče. A zatímco u nás se nikdo nepozastaví nad prdelačkou, nad kterou by se některým cizincům přinejmenším zvedal žaludek, my zase nepochopíme, jak si někdo dokáže pošmáknout na všelijaké havěti, která je naopak pro místní naprostou delikatesou.
Total
0
Share