TOP 10 Zvířata, která se jedí za živa

4 Ying Yang Yu

Ying Yang Yu

Jestli ještě někdo není seznámen s touto metodou tak prozradím, že se jedná o způsob, který se nazývá „mrtvé a živé ryby“. Tento způsob upravuje ryby tak, že jsou zaživa smaženy ve vařícím oleji. Ryba by měla zůstat živá a hýbat hlavou. Příprava je zde velmi rychlá a provedena takovým způsobem, aby nedošlo k narušení vnitřních orgánů a tak mohou ryby vydržet naživu až celých 30 minut. Restaurace chtějí touto úpravou poukázat na to, že mají vždy dostatek čerstvého masa.

Total
0
Shares
Související články
pivo
Read More

10 důvodů, proč pivo není jen nudná česká klasika

Pivo je u nás nejoblíbenějším nápojem, to je bez debat. Mnohdy vás ale při sezení v hospůdce s kamarády nad orosenou sklenicí nenapadne, jakou má pivo barvitou historii, a že se zdaleka nevyrábí jen v Evropě, ale je oblíbené po celém světě, kde si jej každý připravuje po svém. Jaké jsou ty nejlepší zajímavosti o našem oblíbeném moku?
hubnutí
Read More

10 potravin, které urychlí vaše hubnutí

Opakovaně usilujete o redukci váhy? Pokud chcete zhubnout, tak jste se už jistě dívali na zdravější jídelníček a počítali si vhodný denní kalorický příjem. Bez pohybu a zdravého stravování nelze hubnout, to je jasná věc. Existují však potraviny, s nimiž spálíte mnohem více tuku a vaše cesta k vysněné postavě bude rychlejší.
Total
0
Share